Pitkästä aikaa Noukassa treenailemassa. Rakensin valmiiksi ruudun (taas eri paikkaan kuin ennen) jonne laitoin makupala-alustan valmiiksi takarajalle. Aloitin treenin kuitenkin seuraamisella.

Seuraamista nami kädessä. Tämä oli parempaa kuin eilen. Lettu kuitenkin askelsiirtymissä tuppasi edistämään ja sitten kun piti ottaa vasemmalle askeleet, se väisti todella voimakkaasti (eilenhän tallasin sen tassulle). Otin sitten vasemmalle askeleita palkaten tarkasti housunsaumasta, muutenkin pitäisi tätä housunsaumakohtaa vahvistaa koska sillähän siitä edistämisestä päästään. Miten nämä niksit tuppaa aina unohtumaan... No, vasemmat askeleet kun alkoivat sujua, otin nopeuden vaihteluita. Juoksu oli hyvää, ja hitaassa nyt palkkailin paljon kun siinä on ollut ongelmaa. Kaikenkaikkiaan tehtiin pitkä mutta hyödyllinen seuraamisharjoitus, ainakin musta tuntui siltä.

Sitten luoksetulo. En ollut laittanut törppöjä pysäytysmerkeiksi, mutta käytin lamppuja merkkeinä. Valetakapalkka ja sitten salaa oikea. Koira maahan. Ekalla kerralla pysäytykset sekä seisomaan että maahan. Nämä oli loistavat, ja vauhtia oli molemmissa osuuksissa tosi hyvin, Lettu tuli vahvasti ja reagoi nopeasti. Maasta sitten vapautus taakse. Toisella kerralla vain vale-takapalkka ja suora luoksetulo. Lettu odotti koko ajan pysäytyskäskyjä mutta pysyi laukassa ja tuli edelleen vahvasti ja lujaa. Tuli sitten suoraan sivulle, ihan puhtaasti. Ei haittaa.

Ruutu sitten. Heti ensimmäisellä valmistelulla Lettu katsoi ruutuun ja kun lähetin, se meni sinne ehkä hieman varovasti kaarrellen mutta kuitenkin etumerkkien välistä ja suoraan takaviivalle. Ei tehty tätä enempää.

Lopuksi leikittiin teddykarvalla, Lettu veti tohkeissaan ja kun annoin sen voittaa, se kävi selälleen karva suussa kierimään ja urisi! Olipa hassua! Vielä pienet vedot ja pois.