Killerillä, kauheassa vesisateessa. Parkkikselle on rakennettu jo Kuninkuusravien ja rallien takia ties mitä telttoja ja aitoja, eli vähän vieraalta paikka vaikutti.

Aloitin seuraamisella. Tein tosi pitkän pätkän, eikä Lettu jumittanut kertaakaan. Aluksi se ei ollut kovin innokas kuitenkaan, kontakti häilyvä ja matala, mutta kulki kuitenkin oikealla paikalla koko ajan. Sitten otin makupalan käteen, ja johan koira muuttui! Teki aivan upeaa seuraamista!

Yksi liikkeestä istuminen, ei ongelmaa.

Luoksetulo. Ongelmana oli mennä maahan ja pysyä siellä kun satoi niin kovin. Itse luoksetulo ja molemmat pysäytykset kuitenkin erittäin hyvät, vauhtia oli ja täpäkät pysähdykset, myös maahanmeno. Vapautin maasta takapalkalle. Toinen toisto läpijuoksuna, nyt Lettu oli epävarmempi ja teki itse seisomaan pysähdyksen, kutsuin siitä vaan uudelleen, tuli vähän kaarrellen mutta hyvään asentoon eteen, myös sivulle siirtyi ongelmitta.

Kaketusta sitten. laiska kun olin heitin vaan pari lihapullaa takapalkaksi. Ensin istu - seiso, se oli ihan puhdas. Sitten koko sarja vähän vielä pidennettynä, tässä ainoastaan seisomasta maahanmenossa tuli eteenpäin, eli aivan hyvä tämäkin.

Niih. Kyllä se kotona osaa :(