Salmen colliepäivät jatkuvat. Aamusta tehtiin ryhmäliikkeet: paikalla makuu 3 min ja paikalla istuminen 1 min. Mehän ei olla tuota paikallamakuuta treenattu oikeastaan ollenkaan ja kas, nythän Lettu nousikin istumaan siellä! Menin käskyttämään takaisin maahan ja poistuin piiloon. Kuitenkin, kun tultiin koirien luokse takaisin, Lettu nousi taas istumaan. Käskin taas alas ja sitten käskystä ylös mistä kehut ja palkka. Otettiin uusi pikainen satsi missä vain jätettiin koirat, poistuttiin hetkeksi ja sitten palattiin, nyt mä palkkasin alas vaikka muut vahvistivat nimenomaan ylösnousemusta. Pitäisi tuotakin muistaa harjoitella!

Sitten ryhmäistuminen. Tätähän me ei varsinaisesti olla treenattu mutta onhan Lettu istunut noita paikkamakuita... yksi minuutti tuntui järkevältä aloitusajalta ja hienosti hievahtamatta Lettu siinä istuikin, kuten vieruskaverikin.

Iltapäivällä tehtiin sitten pitkä seuraaminen ja nyt ohjauduttiin ihan kentän toiseen kulmaan ja Letusta näki selvästi miten paine alkoi kasvaa. Eli tässä se ongelma nyt iha  selkeästi on, kun kaikki tuttu ja turvallinen jää liian kauas. Vähän se jo alkoi jätättää ja loitota sivusuunnassa mutta ei kuitenkaan pysähtynyt, tehtiin vielä pari paikallakäännöstä joissa Lettu skarppasikin taas hyvin, ja sitten kiitos ja kilpajuoksu autolle. Nyt jatkossa näitä tehdessä pitäisi kiinnittää huomiota siihen että Lettu olisi liikettä lopettaessa hyvällä paikalla ja kontaktissa jotat sille ei tule sellainen olo että lopetetaan kun sitä alkaa pelottaa! Eli kärvistelyn jälkeen pitää tulla vielä hyvääkin seuraamista ennenkuin voi päästää palkoille.

Sitten tultiin enää ruutuun. Jälleen Lettu meni puikkien vasemmalta ja takakautta sisään, tsekkaillen näkyykö palkkaa, mutta jälleen se myös tuli sisään ruutuun ja pääsin käskyttämään sen maahan. Nyt sen ilme kirkastui että tätäkös tämä olikin ja odotti avoimin katsein että menin sen sinne ruutuun palkkaamaan. Eletään toivossa että tämä tuottaisi tulosta!

Muuta ei tänään otettukaan, Lettu kyllä vinkui autossa siihen malliin että olisi halunnut tehdä enemmän. Hyvä juttu sekin!