MM:n kanssa keksimme mennä treenaamaan tuonne ala-asteen kentälle. Sehän on rauhallisella paikalla ja loistavapohjainen kenttä, eipä minun ole aiemmin tullut mentyä sinne!

Aluksi ruutua. Neljä lähetystä joista kolmannella ei ollut palkkaa. Jokaisen juoksi ihan suoraan ruutuun, hienoa! Palkattoman meni hyvin syvälle, mutta annoin liian nopeasti maahankäskyn eikä Lettu reagoinut siihen. Tämähän onkin vaikeaa tasapainoilla antaako missä vaiheessa; jos sitä venyttää liikaa Lettu ehtii (ehkä?) liikkua takaisinpäin... toisaalta pitäishän sen pysyä paikallaan jos/kun seiso-käskyyn kuitenkin reagoi. No, maahanmenosta kuitenkin heti kehut ja vapautus.

Tunnaria sitten. Lettu ei edes haistellut kapuloita, se vaan poimi sattumanvaraisesti jonkun voihan rähmä! Parin lähetyksen jälkeen oli selvää ettei se siitä kummene, niinpä kerättiin kapulat pois. Hetken päästä tehtiin uusilla väärillä kapuloilla uusi treeni, nyt ei ollut mitään ongelmaa! Täytyy tätäkin treenata kotona jotta saadaan varmuutta koiralle, nyt pureskeli taas aika lailla kun toi sitä omaansa.

kake. MM toimi liikkurina. Otin istu - seiso ja matkaakin oli about 12 metriä, molemmat vaihdot ihan puhtaat, tästä vapautus ja palkalle MM:n luokse. Ei toistettu.