Ittekseen aamupäivällä. Aluksi seuraamista, joka nyt oli poispäinautolta kävellessä kärvistelevää. Juoksussa lettu kuitenkin skarppasi ja kehuin sitä tästä, tämän jälkeen se alkoi seurata muutenkin paremmin, olin hetkittäin jopa tyytyväinen! Pitkähkön pätkän jälkeen palkkaus taskusta. Koska perusasento alkaa selvästikin kärsiä kun sitä ei palkalla vahvisteta, otin paikalla käännöksiä ja askeleita palkaten jokaisesta erikseen. Ne paranikin heti ihan silminnähden :)

Ruutu. Lähetys kaukaa, meni vähän kaartaen ja ruudun sisälle taas naruja kiertäen. Kun oli sisällä, käsky suoraan maahan joista ekasta käskystä ei mennyt alas asti (oli vähän mutaista) mutta toisella käskyllä meni. Menin ruutuun kehumaan ja palkkaamaan. Ei ihan kamala suoritus siis.

Kake. En laittanut takapalkkaa. Koko setti, niin että palasin koiran viereen ja käskin sivulle, siitä vasta vapautus taakse ja samanaikaisesti heitin toisella kädellä lihapullan. Varsinainen suoritus oli vähän huono: molemmissa seisomaan nousuissa korjasi takajalkoja, molemmissa maasta ylösnousuissa tarvitsi kaksi käskyä ja seisomasta maahan tietysti taas "lakosi". No kamalampiakin on tehty. Kokeessa tuosta saisi (kait?) vielä pisteitä.