Aholaidassa JK:n ja JH:n kanssa. Lisähäiriönä Asko viipelsi normaalia enemmän innoissaan kun oli porukkaa kentällä. Otin treeniä ihan omaan tahtiin välittämättä siitä mitä muut milloinkin tekee, pääasiana häiriön alla työskentely ja paineeton sellainen.

Seuraamista aluksi. Ei ihan kamalaa, yhdessä kohtaa jouduin käskemään uudelleen kun väljeni sivuttain kovasti, oli kuin päiväkävelyllä, mutta sitten taas skarppasi. kehuin äänellä melko paljon mutta tehtiin ihan mykkiäkin pätkiä. Vire hyvä :) palkka vasta autolla.

Luoksetulo koko liikkeenä pysäytyksin. Kaikki osiot hyvät paitsi se suora sivulletulo jossa ottaa etutassulla minusta vauhtia... tämän perään otinkin pk-maisen luoksetulon eli seuraamisesta maahan ja siitä suora luoksetulo. Nyt Lettu tuli tiiviisti eteen istumaan! Eli suora sivulle siirtyminen on kytköksissä tuohon maahan pysäytykseen kuten olen arvellutkin. No, näin ollen sehän ei haittaa.

Ruutu. Ekalla lähettämisellä lähti hyvin, mutta juuri kun tuli ruudulle, sivussa tapahtui jotain kovaäänisempää ja Lettu pysähtyi katsomaan sinne. Ei kuunnellut pysäytyskäskyä ja kutsuin sen pois. Kuitenkin uudella lähetyksellä meni hienosti ruutuun _sisälle_ eli painetta yhdestä virheestä ei tällä kertaa tullut. Tehtyäni välillä jotain muuta otin ruudun vielä uudelleen, nyt suoritus oli jo sellainen kuin haluaisinkin, meni suoraan keskelle ruutua ja kävi heti maahan käskystä.

Noutoina otin tällä kertaa pienellä metallikapulalla pk-hypyn (80-senttisen) ja pk A:n. Hypyllä ei ongelmia, A:lta tuli ekalla kerralla kiertäen hypyn kautta takaisin, toisella kerralla annoin kiipee-käskyn kun koira oli ottanut kapulan ja tulikin sitten oikein. Jännää että Lettu on metallikapulan kanssa paljon varmempi kun hyppy tai A-este on kuviossa mukana!

Lopuksi vielä kakekusta. Ei meinannut onnistua millään kun Olli teki noutoja esteillä samaan aikaan. Lettu vaan tuijotti sinne ja vinkui samalla. Mun käskyt kaikui kuuroille korville! Kuitenkin ne vaihdot mitkä teki, teki puhtaasti mikä on tietysti hyvä asia.

Lopuksi vielä heiteltiin kumiverkkopalloa. Kivan "soljuva" ja vauhdikas treeni, itsellänikin oli mukava fiilis koko ajan!