Lomareissusta toipuneena ei muu auta kun jatkaa siitä mihin ollaan jääty. JK:n kanssa Aholaidassa koitin pureutua ongelmiin.

Ajattelin tällä kertaa kuitenkin jättää seuraamisen väliin, mutta ihan pienesti seuruutin Lettua eikä siinä nyt ihan kauheeta vikaa ollut. Niin se vaihtelee...

Luoksetulo. Tämän otin oikeastaan vain siksi, että halusin jättää takapalkan "houkuttimeksi" ruutua varten. Itse luoksetulo menikin ihan plörinäksi, Lettu keskittyi juuri Askon ja JK:n touhuihin ja tuli löysää ravia vilkuillen sivulleen... en edes yrittänyt pysäyttää. Takapalkka kyllä jäi sinne minne pitikin, JK kävi sen vaivihkaa siirtämässä ruutuun.

Ruutu sitten. Vähän kaartaen mutta kuitenkin epäröimättä ruutuun. Toisellekin lähetykselle laitettiin palkka, se meni hienosti. Kolmas lähetys sitten ilman palkkaa, Lettu kävi tsekkaamassa takarajan ja tässä kohden annoin liian aikaisin maahan-käskyn, ei reagoinut. Uudella käskyllä sitten meni ja pysyi siellä kun kävin palkkaamassa ja sen jälkeen otin loppuliikkeenkin, ei ongelmia. Sen jälkeen laitettiin jälleen palkkaa, mutta nyt Letttu meni ruutuun ja kävi siellä itse maahan (!) huomaamatta palkkaa! Menin taas palkkaamaan. Vielä yksi lähetys, nyt ihan lähietäisyydeltä suoraan palkalle.

Kakea. JK seisoi koiran takana ja palkkasikin sitten kun vapautin. Tällä kertaa ei ollut ongelmia ensimmäisissä ylösnousuissa. Seisomisten kanssa sensijaan oli... lähes joka kerta tuli pientä tai vähän isompaakin teputusta. Eihän tässä auta muu kuin palata takaisin NEU-purkkitreeneihin, selvästikään normi makupalat eivät ole tarpeeksi vetovoimaisia, vaikkakin Letulla kuola valui kun se teki vaihtoja :D

Loppuun vielä yksi luoksetulo molemmilla pysähdyksillä valetakapalkalla ja loppuun asti. Pysähdykset molemmat venyivät, elikkäs tähänkin nyt tarvitaan enemmän taaksepäin imua.