Iltasella Koirakorvessa itsekseen. Letussa oli virtaa mukavasti, jopa liikaakin... se nimittäin tarjosi maahanmenoja yms. kesken seuraamisen kun hetki oltiin pysähdyksissä... sitä se nälkä teettää. Mukavaa kuitenkin kun näki että sillä oli kivaa :)

Ensin paikkamakuu, menin suojelupiilon taakse piiloon niin että näin koiran takaosan mistä pystyin päättelemään että se pysyy makuulla. Ensimmäisen minuutin aikaan vinkui hieman, mutta sitten rauhottui. Ainakin 4 minuuttia oltiin eli hienosti meni!

Seuraamista. Tässäkin vinkumista mikä on Letulta melkoisen tavatonta. Välillä edisti ja sitten hyppi vastenkin jossain välissä, kuitenkin pääsääntöisesti mallikelpoista ja ennenkaikkea innokasta seuraamista.

Luoksetulo. Ensin jätettyäni koiran palasin takaisin palkkaamaan sen maassa olemisesta. Sitten varsinainen luoksetulo. Ekasta pysäytyksestä vapautus takapalkalle, oli upea!

Ruutu. Kiersi ruudun vasemmalta puolelta ruudun taakse, nuuhki naruja - ja kävi itse maahan. Kutsuin sitä varovasti ja sain kuin sainkin sen keskelle ruutua! Menin palkkaamaan enkä ottanut uusiksi (vähänks olin ylpeä - mulla on selkärankaa!)

Kake. Tämä meni sitten varsin pipariksi. Lettu joko ei reagoinut istumaannousukäskyyn tai sitten olin itse jotenkin epäjohdonmukainen, olin nimittäin tosi väsynyt. Muutama onnistumo sekaan mutta seisomisetkin oli teputtavia, äh. Tämä liike on kyllä siitä kiitollinen treenattava, että aina pystyy palkkaamaan onnistumisesta, kunhan vaan malttaa sellaisesta vapauttaa. Nyt osasin olla jauhamatta!