Päivällä käytiin pitkähköllä lenkillä ja jouduimme Letun kanssa amppariparven hyökkäyksen kohteeksi. Muutamat pistokset saatiin molemmat. Tämän episodin jälkeen Lettu ontui selvästi oikeaa takajalkaa.

Killerillä iltasella sitten otin vähän tottista. Seuraaminen meni kivasti :) nyt palkkailin taskusta matkan varrella mutta kuitenkin aina ensin kehumalla. Sitten otin liikkeestä istumisen jossa palkkasin heittämällä namin taakse heti kun Lettu istui. Munhan piti tässä sitten vähän kääntää päätäni jotta näen milloin se pylly on maassa, se sitten vaikutti Lettuun niin että se istui hitaasti... voi että se on tarkka!

Luoksetuloa sitten, takapalkalla. Oli tarkoitus vapauttaa heti ekaan seisomiseen, mutta Lettu tulikin ihan kolmijaklaisesti tuon eka pätkän. Otin sitten myös toisen pätkän ja käskin maahan, nyt se tuli jo paljon nopeammin. Tästä vapautus. Uusi yritys mutta sama juttu, liikkeellelähtö todella vaikeaa. Tämä jälkeen otin vielä pienen pätkän seuraamista kun se tuntui tänään olevan Letusta kivaa.

Tutkin jalkaa mutta siinä ei näkynyt mitään. JUostessa kuitenkin ontui selvästi. Voi olla että ampiainen oli pistänyt joko päkiään tai nivustaipeeseen, sillä Lettu piti jalkaa vähän suorana ja yritti astua pelkillä varpailla. Mitään selkeää aristuskohtaa ei kuitenkaan tuntunut. Toivottavasti menee huomiseksi ohi, jos ei niin lääkäriin pitää mennä sillä ensi viikonlopulle ollaan ilmottauduttu sekä tokoon että agikisaan!