Pe ja la kisojen jälkeen oli tarkoitus pitää Letulla vapaapäivä, mutta kun menin Lakia treenaamaan Haapaniemen pallokentälle, Asko vaati että Lettu pääsee myös. Ja kyllä se Lettukin piipitti siihen malliin autossa että intoa vielä piisasi :)

Alkuun laitoin koiran paikkamakuuseen ja menin näkösuojaan auton taakse, siten että itsellä oli pieni rakonen peilien ja ikkunoiden kautta kohti koiraa mutta Lettu ei taatusti nähnyt minua. 1 minuutin kohdalla se vaihtoi lonkka-asentoon ja siitä arvelin että nyt pysyy - ja pysyihän se, 5 minuuttia. Maa oli varmaankin yhtä kostea ja kylmä kuin perjantainakin ja jonkinlaisia sirkkelin yms. ääniä kuului lähistöltä. No, hyvä että pysyi :) Lopetin syöttelemällä nameja maahan varmaan kourallisen, sitten vapautuksen jälkeen vähän revitettiinkin.

Seuraamista sitten. Tämä oli varsin hyvää muutamia vilkuiluja mutta ei jätätystä eikä väljyyttä, palkkailin taskusta muutamia kertoja seuraamisen aikana, varsinkin niissä kohden kun koira muualle vilkuiltuaan jälleen paransi itse seuraamistaan. 

Liikkeestä istuminen. Nou problem *kiristelee hampaitaan*

Luoksetulo, takapalkalla. Ensin pelkkään seisomiseen asti (loistava!) sitten seisominen ja maahanmeno jotka olivat loistavia molemmat, maasta vapautus takapalkalle. Vauhtia kiitettävästi. Eikä kummallakaan kerralla ongelmia maassa pysymisen kanssa lähdössä.