vaihteeksi Noukassa hiekkakentän puolella. Kova tuuli aiheutti jos jonkinlaista kolinaa ja pressujen lepattelua ja Lettuhan niitä ääniä aina vilkuilee, siksi seuraaminen oli melko huonoa. Koitin kuitenkin poimia hyviä pätkiä ja palkita niistä.

Luoksetulo. Ihan ensin otin pari kertaa siten että jätettyäni koiran maahan, meninkin takaisin palkkaamaan, Lettu nimittäin meinasi kerran jo nousta istumaan! Sitten itse luoksetulo: Molemmat pysähdykset olivat hyvät, tällä kertaa otin loppuun asti. Vauhti hyvä mutta maasta noustuaan tuli ravilla loppuun ja jälleen se tassutuettu sivullesiirtyminen...

Ruutu oli rakennettu siten että luoksetulon jättöpaikka oli ihan vieressä, tosin luoksetulopaikalla ei ollut törppöjä. Ruutuun Lettu lähti suunnaten kuitenkin sinne luoksetulopaikalle, oikaisi kuitenkin itse suuntansa ja meni vasemmalta laidalta sisään ruutuun. Ei totellut ensimmäistä maahan-käskyä mutta pysähtyi sillä kuitenkin, toisella käskyllä maahan. Kävelin parit mutkat ja menin palkkaamaan.

kaketus. Ensin koko sarja, joka meni ilman lisäkäskyjä, etenemää n. 30 senttiä seisomasta maahanmenossa, eli vallan hienosti! Vapautin takapalkalle vasta kun olin mennyt koiran viereen. Sitten muutama parin vaihdon setti, kerran otti väärän asennon ja sen jälkeen teputti seisomaan nousussa, muuten ok.

Lopuksi laitoin Letun vielä paikkamakuuseen ja menin itse auton taakse piiloon. Ei mitään ongelmia, 5 minuuttia oltiin. Hyvä juttu!