Ihan ekaksi paikkamakuu. Olin järjestäytynyt siten että pääsin puskan taakse näkösuojaan ja silti pystyin valvomaan koraa auton (vieraan) pelleistä. Lisähäiriönä anoppi käveli lähistöllä samanlainen takki yllään kuin itselläni. 5 minuuttia oltiin, ja hienosti pysyi. Palkkana NEUta.

Seuraamista pieni pätkä, ei kovin hyvää... yksi liikkeestä istuminn väliin, se oli hyvä.

Luoksetulo. Vapautus ekasta pysähdyksestä takapalkalle. Lähti lujaa ja pysähtyi heti :)

Ruutu, palkka ruudussa valmiina. Lähti suoraan ja hyvää vauhtia. Ei huoannut palkkaa ja käskin sitten maahan, Lettu oli jo painumassa alas kun huomasikin palkkakipon, meni tietysti syömään. Oikeestaan ihan hyvä että saikin palkan kun kuitenkin reagoi käskyyn heti ja oli keskellä ruutua!

Tunnari. Nyt tein tietoisesti ekaa kertaa niin että pidin omaa kapulaa erillään makupaloista enkä muutenkaan kauheasti sitä hinkannut. Lisäksi laitoin kapulat riviin mikä on ollut Letulle aina vähän vaikeampi (väärät olin pudotellut pussista maahan jo etukäteen). Tarkasti Lettu teki töitä, haisteli kaikki läpi ja palasi sitten omalle. Pureskeli kyllä voimakkaasti eli vähän epävarma oli. Palkkasin luovutuksesta.

Kake. Palkka laitettu etukäteen valmiiksi. Istu-seiso. Ihan puhtaat molemmat vaihdot, tästä oli hyvä vapauttaa taakse neukipolle.

Lopuksi otin vielä seuraamista. Jotainhan sillekin olisi alettava tekemään... ensiksi kokeilin pitää makupalaa suussa ja sylkäistä se sitten koiralle. Lettu kuitenkin alkoi väistämään minua, selkeästi se piti "sylkäisy"ääntä jonkinlaisena moitteena. Sitten kokeilin palkata oikeasta kädestä heittämällä makupalan ilmaan, tämä näytti toimivan! Tässä koira ei "kiinnity" käteen ja lisäksi Lettuhan rakastaa kopittelua. Kokeillaans nyt tätä jonkin aikaa!