Eilinen jalkavaiva taisi tosiaankin johtua vain siitä ampiaishyökkäyksestä, sillä tänään Lettu oli ihan kuin ei mitään. Onneksi :) Oltiin Salmen kanssa Liepeellä.

Alkuun seuraamista. Aloitti hyvin, mutta sitten herpaantui kun kaivinkoneet alkoivat jyllätä vastakkaisella kentällä. Pienellä kehulla kuitenkin taas skarppasi. Liikkeen jälkeen mentiin autolle syömään nameja.

Liikkeestä istuminen: jäi seisomaan! Plääh... korjasin ja sen jälkeen otettiin uusi toisto mikä meni hyvin.

Luoksetulo. Ei niin terävät pysähdykset kuin joskus on ollut, mutta toisaalta sivulletulo oli nyt puhdas. Jospa ne joskus onnistuisi samaan liikkeeseenkin?

Ruutu. Täydellinen ruutuunmeno :) menin ruutuun palkkaamaan.

Noudot. Hyppynouto hyvä, metallia piti vähän sovitella suuhun kun otettiin pikkukapulalla. Tunnarissa ei mitään huomautettavaa. On se kumma jos ei näistä kutosta enempää saa!

Kake. Tehtiin ensin koko sarja, sitten osasia. Nyt sain hyvän vinkin mitä tehdä jos Lettu ei nousekaan heti: seisomaan nousukäskyä voin venyttää ja vetää kättä pidemmälle, se on pienempi virhe kuin kaksi erillistä käskyä. Jostain syystä nyt oli ongelmana (toistoja otettaessa) jättämisvaiheen maahanmeno? 

Lopuksi otettiin paikkamakuuta, tämän piti olla vaan varmistus ja saada koira palkattua hyvin paikallaolosta. Vaan toisin kävi! Lettu nousi istumaan ensin n. kolmen ja puolen minuutin kohdalla... sitten otettiin toistoja ja se nousi milloin sattuu. Ja kun mä menin sitä laittamaan takaisin alas, se oli tyytyväinen kun oli saanut mut näkyviin. Yritettiin niin että Salme menee käskemään takaisin alas, mutta tässä on vaarana se että koira alkaa väistää vierasta henkilöä, EVL:ssä kuitenkin liikkuri kävelee koirien välistä. Lopulta mä itse konahdin vähän tiukempaan sävyyn, sen jälkeen Lettu pysyi maassa. Tätä pitää kyllä nyt harjoitella ennen perjantaita.