Liepeellä. Vähän viileä, muuten hyvä sää.

Seuraaminen. Nyt oikein tarkkailtiin missä tilanteissa Letun kontakti herpaantuu. Hitaassa käynnissä sen on helpoin seurata, juoksussa vaikein. Se alkaa zuumailla ympäristön tapahtumia ja "unohtaa" kuunnella minua. Jos samaan aikaa teen vaikkapa käännöksen, se menee epävarmaksi ja passiiviseksi. Nyt sain aika hyviäkin pätkiä kun tarkkailin koiraa ja tein muutoksia seuraamiseen niillä hetkillä kun se oli aktiivinen ja tarkkaavainen. Tokihan se saisi olla sitä koko ajan mutta...

Liikkeestä istuminen. Tässä sama juttu, jos Lettu ei ole kuulolla, se ei ymmärrä mitä käsken. Kokeessa siksi pitää olla selkeä elekieli, minkä tietysti olenkin tiedostanut, mutta lisäksi voisi vähän tarkkailla koiran ilmettä millä hetkellä sen käskyn antaa.

Ruutu. Lettu meni ruudun eteen maate! Toisella kerralla kun se meinasi tehdä niin, annoin sille uuden käskyn ja se korjasi itsensä ruutuun. Otettiin kuitenkin ruutuja pitkästä aikaa makupala-alustalle ihan ruudun takaosaan.

Hyppynouto, loistava. 

Metallinouto isolla kapulalla, erittäin hyvä.

Tunnari, erinomainen.

Kakeja sitten. Tänään oli ongelmia ensimmäisissä ylösnousuissa, sitten teki melko hyvän sarjan. Otettiin vielä irrallisina seisomaan nousua ja muutama seiso-maa lähietäisyydeltä. Seisomaan nousuissa ei enää pidä hyväksyä yhtään jalan siirtoa, tämä on Letulle jo niin varma liike. 

Ihan lopuksi vielä luoksetulo. Ei ihan parhaat Letun pysähdykset, mutta melko hyvät kuitenkin. Tämän jälkeen autolle palkalle.