Eihän tästä tule mitään, tuli sellainen olo käydessäni Aholaidassa iltasella. Tosin hain itse oikein hakemalla hankaluuksia...

Seuraaminen oli kohtuullisen jees, hetkittäin jopa hyvää. Tuttu kenttä vaikuttaa heti...

Luoksetulo. Nyt en laittanut takapalkkaa mutta tein kyllä "valeheitot". Lettu tuli hyvää vauhtia mutta molemmissa pysähdyksissä "valui" eteenpäin, siis voiko se tietää milloin se takapalkka on ja milloin ei? Täytyy tehdä silleen että käyn viemässä takapalkan valmiiksi ja sitten teen vain ne valeheitot.

No sitten se harmaiden hiusten aihe elikkä ruutu. Olin laittanut kerhon ruutumerkit ja luoksetulomerkit samanlaisista törpöistä ja kohtuullisen lähekkäin. Sinne luoksetulomerkeillehän se Lettu paineli! Kutsuin pois ja lähetin uudelleen - taas sinne väärille merkeille! No nyt älysin mennä lähettämään vähän lähempää ja Lettukin osasi suunnistaa ruutuun, tosin todella epävarmana ja kaarrellen. Kun se meni ruutuun maahan, vapautin sen tulemaan luokseni palkalle. Sitten tehtiin vielä kerran normaalilähetysetäisyydeltä, tämä olikin sitten hieno suoritus, menin ruutuun palkkaamaan sen.

Sitten otin metallinoutoa hypyllä, kapulana kerhon pieni metallikapula. Ensimmäisellä heitolla Lettu teki todella upean noudon. Mutta mä en olis mä jos olisin lopettanut siihen, vaan piti alkaa hinkkaamaan... sitten saimme aikaiseksi kapulan maistelua ja toisen käskyn odottelua. Otin vieläpä niin että palkkasin heittämällä pallon koiran tuodessa, ja Lettu-parka ei tiennyt mitä sen pitäisi tehdä, tuoda se kapula vai se pallo... No heittelin sitä palloa väliin vähän enemmän ja lopuksi otin yhden tasamaametallinoudon joka menikin ihan mainiosti.

Kakea myös. Nyt en enää muista ihan tarkkaan mitä settejä otin, mutta yhden kerran Lettu otti pari askelta maasta seisomaan nousussa, muut vaihdot ok. Nuokin askeleet tulivat niin että oltiin jo sarjan loppupuolella, elikkäs Lettu kiihtyy ja alkaa siksi teputtaa. Olen vieläpä aika paljon palkannut sitä juurikin tuosta seisomaan noususta, pitänee huomioida tämä jatkossa.