Ei varsinaisesti satanut mutta oli kosteaa. Ihan tarkoituksella laitoin Letun miltei suoraan autosta paikkamakuuseen. Ja kuten arvelinkin, se nousi istumaan heti kun poistuin. Käskin uudelleen maahan samalla toruen, tämän jälkeen se pysyi joskin tärisi. Se ei tietenkään ole koiran kannalta kivaa, mutta oikein muutenkaan en saa varmuutta siihen takaisin, maassa on pysyttävä vaikka se ei niin kivaa olisikaan. Nyt kävin kyllä välipalkkaamassa sitä kaksi kertaa mutta en nostanut välillä ylös, yhteensä makuuaikaa tuli näin ainakin se 4 minuuttia.

Seuraamista sitten. Jälleen häiriökäs paikka kyllä käänteli Letun päätä, mutta keskimäärin se pysyi hyvin mukana ja jopa aktiivisena. Ehkä tunnelin päässä on valoa? 

Luoksetulo. Kokonainen liike, aivan upea!

Ruutu. Ei valittamista tässäkään: Lettu meni lujaa ja suoraan ruutuun, tarkasti takalinjan missä ei ollut mitään, samalla annoin maahan käskyn jota se totteli heti. Menin ruutuun palkkaamaan.

Tunnari. Nyt vielä viimekertaisiakin vähemmän hajustettu oma, lisäksi vein väärätkin samalla kertaa kuin oman eli nekään eivät ehtineet "maatua". Todella hyvin mutta nopeasti Lettu nuuhki kapuloita ja poimi oman, toi sen jo melko vähillä pureskeluilla.

Sitten kake, joka vaikutti olevan päivän murheenkryyni. Ihan ensimmäinen seisomaan nousu sujui hissinä, sitten alkoi teputtaminen ja lopulta ihan kävely. Tämä siitä huolimatta että Lettu tiesi takana olevan palkan. Se vaan nostaa kierroksia niin paljon että ei kykene pysymään paikoillaan. Nyt pitää miettiä mikä sitä sitten rauhoittaisi..

Lopuksi, pitkästä aikaa, leikittiin repimisleikkiä pintelipalmikolla. Oi että Letusta oli kivaa ja ylpeänä se alkoi heti suolistaa lelua kun voitti ;)