Piiiitkästä aikaa Tikkakoskella. Vettä satoi ja kentällä oli pari muuta koiraa, Lettu ei ollut kauhean iloisen näköinen kun mentiin kentälle. Ajattelin sitten tehdä sen kanssa pääasiassa ns.mukavia liikkeitä (eli kaikkea muuta paitsi seuraamista :D).

Ensiksi luoksetulo. Tein pk-tyyliin ja vieläpä valmisteleva osuus juoksemalla. Hyvin painui koira maahan mutta alkoi sieltä sitten hivuttautua istumaan kun kävin kentän päässä viemässä eteenmenoa varten palkan. Kääntyessäni käskin sen uudelleen maahan mutta se taisi nousta samantien taas istumaan. Kutsuin vasta kun oli pysynyt hetken maassa. Käsillä autoin suoraan eteen, olisi muutoin kääntynyt sivulle. Tuli suoraan ja hyvällä laukalla. Toiseen suuntaan uusinta, nyt pysyi maassa, jälleen varmistin eteenistumisen käsillä. 

Tämän jälkeen ihan vähän seuraamista joka ei tosiaankaan ollut teknisesti hääviä, mutta mukana kulki kuitenkin. Sitten otettiin eteenmeno. Lähti lujaa ja käskin sopivassa kohden maahan, pysähtyi heti mutta se maahanmeno oli vaikeaa kun oli märkää... vasta kolmannella käskyllä meni alas. Vapautin tästä heti palkalle.

Sitten otettiin hyppy- ja A-estenoudot vieraalla 700-grammaisella kapulalla. Nämä se Lettu kyllä osaa :) eli ei huomautettavaa kummassakaan.