Hallelujaa, Lettu oli kuin kotonaan täysin vieraassa hallissa täysin vieraiden ihmisten kanssa? Längelmäellä siis kävimme peko-porukan kanssa.

Seuraamista naksutellen, kohtuullisen pitkiä pätkiä palkatta. Loistavaa seuraamista, enimmäkseen ryhdikästä, hyvä kontakti ja paikka, hyvä vire! Ihan muutaman kerran katse vähän painui mutta se ei juurikaan yleisilmettä haitannut!

Nouto isolla metallilla. Ei moittimista tässäkään, pari toistoa. Vieläkin vähän ennakoi (tai olisi halunnut ennakoida) sivullesiirtymistä, mutta vaadin vaan pysymään edessä ja palkkasin siihen.

Luoksetulo molemmin pysäytyksin. Hyvä. Tässä huomasi että hallin pohja on todella pitävä, Lettu jarrutti "normaalisti" jolloin sen vauhti hidastui enemmän kuin se itse arvioi, joutui sitten vähän säätämään. Tämä siis loppuosuudella, molemmat pysähdykset hyvät.

Ruutu. Tässä kohden JT ja KV touhusivat hallin nurkassa, ruudun lähellä jotain ja Lettu, vaikkakin meni ruutuun, meni eri reunaan kuin missä ihmiset olivat. Oli kiikun kaakun ruudussa, kävin korjaamassa sen keskelle ja otin loppuliikkeen myös, se olikin hyvä. Uusi lähetys ja jälleen oltiin ruudun reunassa. En jäänyt tätä jauhamaan vaan palkkasin, oli se kuitenkin nauhojen sisällä.

Vähän myös leikittiin ja käytiin agiesteilläkin, Letulla oli hyvä veto päällä!

Otettiin vielä kaikkien muiden koirien jälkeen "ryhmäpaikamakuu" ( Lettu ja Terra) niin että minä poistuin hallin ovesta, kujuilin kylläkin sitten ikkunasta. Lettu pysyi varman oloisena eikä häiriintynyt vaikka Terraa palkattiin välillä ja vapautettiinkin aikaisemmin.