Eilisen treenin innoittamana jatkettiin tänäänkin. Kotipihassa oli kovin liukasta, ja se sai Letun varovaiseksi, vauhtiliikkeisiin ei siis juurikaan saatu vauhtia. Mutta tekniikkaa sitten:

Aloitin metallinoudolla, käytössä ihka uusi ruottalaismallinen isompi kapula. Se ei ole kertaakaan ollut koiran suussa, mutta Lettu otti sen ihan yhtä varmasti kuin minkä tahansa kapulan. Sivulletulossa oli tällä kertaa vähän ennakoinnin makua, siispä palkkailin eteen ja harjoittelin kapulan suusta ottamista ja käsien alas laittamista, jonka jälkeen vasta palkka.

Seuraamista. Naksutellen lyhyinä pätkinä mutta "isoissa" häiriöissä elikkäs läheltä autotelttoja missä Timppa korjaili Dodgea, ihan peltivajan seinänviertä ja välillä juttelin Vekun kanssa. Ihan loistokasta seuraaminen ei ollut mutta mitään lisäkäskyjä ei tarvittu ja paikka pysyi hyvänä koko ajan.

Luoksetulo. Laitoin takapalkan mutta koko luoksetulo oli hidas liukkauden takia. Vaikka Lettu tuli hitaasti silti sen pysähdykset saivat sen nelitassuluisuun sekä seisomisessa että maahanmenossa. Vapautin maasta ja otin siitä suoraan uudelleen, eipä juuri muutosta.

Ruutu. Lähettelin muutaman kerran sivusta, sitten sivulta. Sivusta lähetyksissä lähti epävarmemmin liikkeelle mutta lisäsi sitten vauhtia. Taas ruudun keskiosan kiertämistä. Nyt kuitenkin sain joten miten Letun ohjattua ruutuun, se jopa itse alkoi hakea uutta paikkaa kun vahvistusta ei tullut sen seistessä väärässä kohden. Tämä on iso askel eteenpäin! Nyt täytyy näihin uusiin ruutumerkkeihin viritellä ne nauhat jotta ruudun sisuksen hahmottaminen olisi helpompaa sekä koiralle että itselle.

Kakea vielä lopuksi. Maassa oleminen oli hankalaa (kylmä?) mutta asennonvaihdot olivat aika jees, etenemistä ei tullut kuin ihan vähän.