Tokojuttuja edelleen. Aloitus tunnarilla, mikä on ollut aina vaikeaa koska Lettu käy vähän kierroksilla. hajustus vain pikaisesti ja vein kaikki kapulat itse yhtä aikaa. Lettuhan otti sitten väärän hätäillessään. Käskin sen pudottaa tuon kesken matkan ja pyysin tuomaan oman, hetken mietittyään se pudottikin ja kääntyi - ja toi oman! Hienoa että se virheestä huolimatta pystyi kokoamaan itsensä!

Seuraamista naksutellen. Jälleen perusseuraaminen vallan mainiota mutta niihin vasemmalle askeleisiin ja paikallakäännöksiin jouduttiin paneutumaan makupalan kanssa. Loplta pystyttiin tekemään myös ilman makupalaa, tässä täytyy kyllä olla vielä tarkkana.

Luoksetulo takapalkalla, vapautus tokasta pysähdyksestä. Molemmat pysähdykset olivat hyvät, mutta maahan käskyllä Lettu jäi seisomaan. Olikin siis kiva päästää se palkalle heti kun se totteli uusintakäskyä.

Kake, takapalkalla. Pitkä sarja pitkästä matkasta mutta vieläkin ilman seisomasta maahanmenoa. Kahdessa seisomaan nousussa Lettu siirsi toista takajalkaansa mutta nähdäkseni se ei kuitenkaan kokonaisedennyt vaan korjasi jalan istumisissa takaisin. Kelvollinen siis.