Viherlandialla tokoilemassa. Täällä Lettu ei oikein malta keskittyä vaan vilkuillee agilityesteille, sitten vilkuilun myötä se käy entistä herkemmäksi kaikille ulkoa kuuluville äänille ja muovin kahinoille.

No, seuraaminen oli sitten sitä vilkuilua, mutta kohtuullisesti piti paikkaansa kuitenkin. Vasemmalle askeleissa Lettu sitten alkoi tehdä megasuurta väistöliikettä, eikä tähän ainakaan auttanut se että talalsin vielä sen takatassulle.. otin näitä vasemmalle askeleita sitten nami kädessä ja imuuttamalla. Ei helppoa näinkään mutta onnistui lopulta.

Luoksetulo, "vale" takapalkalla. Kokonaisuudessaan liike oli hyvä, joskin loppuperusasento jäi vähän väljäksi, toisaalta se ei töpännyt mua tassullaan niinkuin yleensä tekee.

Ruutu. Vasen reuna oli taas pop, ja kun otettiin toistoja, alkoi vauhti hiipua. Minkähän älynväläyksen keksin kun laitoin rengasesteen itseni ja ruudun väliin ja käskin Letun mennä renkaan kautta. No menihän se, mutta sitten kun otin renkaan pois, se etsi sitä rengasta ja taisi käydä jonkun muunkin esteen kautta. Eikä se sen suorempaan mennyt ruutuun. Laitoin sitten lopuksi ruutuun makupala-alustan jotta saatiin imua sinne.

Metallihyppynouto, isolla kapulalla. Ekalla kerralla kapula jäi pystyyn laipalleen, ja Lettu teki vähän ylimääräistäkin tassupeliä että sai sen suuhunsa. Toisella kerralla otti ja toi heti.