Omalla jääkentällä, eiliset törpöt olivat vielä paikoillaan joten samaa treeniä, kovan pakkasen takia oli syytäkin pysytellä liikkuvissa liikkeissä:

Seuraaminen naksutellen, juu toimii. Niitä vasemmalle askeleita otin nyt aika paljon, parani kyllä toistojen myötä. Sitten varsinaisessa seuraamisessa Asko toimi häiriötekijänä ajellen kuorma-autolla vieressä ja perässä kuten liikkuri (no ei ne liikkurit kuorkeilla ajele mutta perässä ne saattaa tulla...). Lettu ei juurikaan noteerannut tätä, ehkä muutama pikainen vilkaisu jos Asko oli tulossa lähemmäksi. Hienoa! Itse tein nyt kyllä sellaisen havainnon että olen taas alkanut puhua pölpöttää koiralle, tämä pitää muistaa jättää pois ja hyödyntää tosiaan sitä naksua.

Luoksetuloja. Eka takapalkalla, vapautus vasta tokasta pysähdyksestä, molemmat oli hyvät. Toisella kerralla ei ollut takapalkkaa, mutta Lettu luuli että on... teki nimittäin upean seisomisen, oli todella valppaana siinä... ja kääntyi meinaten karata palkalle! Tuli sitten vähän nolona takaisin mutta jatkoi liikkeen ihan nätisti loppuun. Jommalla kummalla kerralla maahanmenoon tartti kaksi käskyä.

Ruutu. Ruudussa oli nyt etukäteen viety palkka. Lettu meni ihan suoraan ruutuun ja luulin jo että se näki palkan, mutta sitten se kuitenkin melkein jo kääntyi ennenkuin huomasi namit. Tähän oli kiva lopettaa :)