Liepeen ajoharkkaradan kentällä. Täällähän Lettu on "vieroksunut" kentän kauimmaista päätä ja muutenkin autolta poispäin menemistä, tämä oli siis eräänlainen testi.

Seuraaminen. Aloitin piiiitkällä palkattomalla pätkällä kohti sitä epämiellyttävää nurkkaa (käännöksiä matkalla) eikä vanhasta kärvistelystä ollut tietoakaan! Yhden ainoan kerran Lettu jätätti ehkä yhden askeleen verran, mutta tästäkin se palasi itse oikealle paikalleen. Kauimmaisessa päässä hiottiin askelkuvioita, nyt ne vasemmalle askeleet eivät olleet ihan niin kamalat joten ehkä koirassa kuitenkin jonkinasteista painetta oli? Mutta jos ne paineen alla paranevat, sehän tietää kisoja ajatellen hyvää :)

Luoksetulo valetakapalkalla. Melko hyvä joskin maahanmenoon annoin kaksi käskyä kun ekalla jäi vain seisomaan.

Ruutu oli sijoitettu lähelle luoksetulon lähtömerkkiä, merkit olivat lisäksi samanlaiset. Viis siitä, Lettu paineli viivasuoraan ruutuun ja meni heti käskystä maahan. Menin ruutuun palkkaamaan ja tein sitten kävelyt: ensin oikealle ja täältä menin takaisin palkkaamaan, sitten vasemmalle mihin kutsuin sen sivulle. Hyvin meni.

Lopuksi kake, takapalkka oli laitettu etukäteen. Istuminen oli tahmeaa, seisomisessa siirsi toista takajalkaa, mutta kokonaisuutena kelvollinen ehkä 6 arvoinen (tosin en ottanut sitä seisomisesta maahanmenoa). Toinen setti olikin sitten ihan kamala, Lettu taas kiehui yli kun tiesi takapalkasta. Pitänee palata systeemiin että vien useita takapalkkoja eri paikkoihin valmiiksi niin voi ottaa toistoja paremmin.