SS:n parkkiksella pikaiset. Aloitus seuraamisella ja naksutellen, kuinkas muuten. Muuten meni hyvin mutta ne vasemmalle askeleet oli taas ihan järkyttäviä... Lettu sinkosi varmaan 5 metriä alta pois, tuli toki sivulle heti kun pysähdyin.

Luoksetuloa. Kaksi kertaa takapalkalle maahanmenosta, kolmannella kerralla seisomisesta. Nämä hyvävauhtiset, pysähdykset kelvolliset mutta (liukkauden johdosta?) ei ihan terävät. Maahanmeno tökki eka kerralla.

Metallinouto, kapulana pienempi ruottalainen. Palkkasin heiton jälkeen. Lettu meni reippaasti kapulalle mutta jäi siihen seisomaan katsoen minua. En kuitenkaan antanut uutta käskyä, ja melko pian Lettu otti kapulan ja toi reippaasti.

Kake. Etukäteen viety palkka ei kiihdyttänyt Lettua niin kovasti, mutta se arpoi asennot... Harmitti siis kun ei voinut palkata täydellisestä seisomaan noususta kun piti istua :( Tein vähän istu-maa-istujumppaa lähietäisyydeltä ja päästin palkalle siitä. Lopuksi yksi seisomaannousu, tässä se takapalkka oli tiedossa ja sen takia Lettu siirsi toista takatassuaan, päästin palkalle kuitenkin.