Aholaidassa taas. Alkuun seuraamista naksun kanssa, ja nyt muistin kierrellä myös kentän laitoja ja sellaisia paikkoja missä aikaisemmin on ollut vaikeuksia. Silti Lettu seurasi ihan luvattoman hyvin! Askelsiirtymissä edelleen ongelmia askeleissa vasemmalle, ja sitten vielä onnistuin tallaamaan Letun varpaalle (grrr..!) mutta loppuviimein tehtiin siistejä siirtymisiä ilman namiakin. Eiköhän se siitä.

Noudot. Ekaksi hyppynouto, tämähän on letun bravuuri eikä siinä ollut nytkään mitään ongelmaa vaikka hyppynä oli 80-senttinen kiinteä este. Metallinoudon otin "vapaasti" eli pyysin koiraa vaan hakemaan metallikapulan joka oli valmiina auton vierellä. Toihan se sen reippaasti, en sitten viitsinyt enää edes heittää.

Tunnari. Edelleen välttelen makupalojen ja oman kosketusta, mutta nyt mulla oli oma kapula housun taskussa missä se varmaankin hajustuu selvemmin kuin liivin taskussa. Väärät kapulat ripottelin laatikosta riviin poikittain, tämähän on Letulle kaikkein vaikein muodostelma. Varmasti se kuitenkin oman toi. Hyvä Lettu!

Lopuksi sitä kake-murheenkryyniä. Teputtaa teputtaa... nyt jopa ennakoi pari kertaa...

Yritin varata paikkaa Kannuksesta maaliskuun kokeesta. Toivottavasti mahdutaan mukaan!