Haapaniemen pallokenttä oli kutsuvasti sulanut joten sinne siis :)

Aluksi tuttuun tapaan seuraamista. Oikein mainiota, myös ne vasemmalle askeleet alkavat näköjään onnistua silloin tällöin. Naksupalkkaa tipahteli vaihtelevin välein.

Luoksetulo. Ihan täyden kympin suoritus: hyvät vauhdit ja täpäkät pysähdykset, tiiviit ja suorat perusasennot eikä sivulletulossakaan hyppäystä vasten.

Ruutu. Lettu meni lujaa ruutuun peränauhalle, maahankäskystä kääntyi ja kävi maate melko lähelle takareunaa. Kävin antamassa palkan ruutuun ja jatkoin loppuliikkeen mikä meni mainiosti myös, tosin vähän nopeammin saisi hakea seuraamispaikkansa, nyt se vähän kävi mun edessä ennenkuin painui sivulle.

Tasamaanouto. Kokeilin Letullekin namin heittämistä kun on tuomassa kapulaa mutta ei kai se vanha koira enää opi uusia temppuja, eli ravilla toi. Vaihtoi toki heti laukalle kun pudotti kapulan. Muuten hyväilmeisiä noutoja.

Tunnari. Oman hajustus vain sen aikaa että sain piirrettyä siihen merkit molempiin päihin. Lettu nuuhki tarkasti, vähän tönäisi viereistä mutta toi oman. Kiikutti sitä kulmahampaansa varassa ja pelkäsin että se putoaa luovutusvaiheessa mutta pysyi se. Ei ainakaan pureskellut...

Kake. Alkoi hyvin i - s - i, sitten alkoi kuplia yli ja teputtaa. Vinkuikin.

Letulla oli niin hauskat treenit että se ei millään olisi lähtenyt kentältä pois :)