Paniikki meinasi iskeä kun sainkin kutsun keskiviikoksi Kannukseen tokokisaan. Tajusin että todennäköisesti tämä päivä on viimeinen mahdollisuus treenata! Menin Noukan kentälle, laitoin valmiiksi ruudun, luoksetulon lähtömerkin jonka viereen takapalkan sekä kakea varten palkkakupin lumihankeen.

Seuraamista naksulla. Oikein hyvää :)

Luoksetulo. Eka pysähdys hyvä, toiseen vähän valui (muutama askel) mutta meni sit kuitenkin maahan mistä päästin takapalkalle. Tämän jälkeen otin vielä pelkän maahan jättämisen, kävin määrämatkan päässä ja palasin palkkaamaan. Lettuhan on välillä noussut istumaan mutta pistän tämän kyllä enimmäkseen kylmyyden piikkiin. Nyt kuitenkin pysyi maassa.

Ruutu. Hyvin epävarma ruutuun meno, mutta meni silti ja heti käskystä maahan. Vapautus mun luo palkalle. Otin vielä kaksi lähetystä, ruutuun meno ei sen kummemmin parantunut ja viimeisellä kerralla jouduin antamaan uuden käskynkin, mutta joka kerta se kuitenkin oli ruudun sisällä. Vikalla kerralla menin ruutuun palkkaamaan. Jos huomenna suinkin ehtii pitää tehdä palkkaruutu.

Lopuksi kake. Istu- seiso - palkalle. Hyvät nousut.