Killerillä. Oli vähän viileä ja kova tuuli mutta kuivaa kuitenkin. Treenin pääpaino edelleen hauskuudessa joten käytinkin paljon pallopalkkaa.

Aluksi tehtiin metallinoutoja apllolla vauhdista palkaten. Ja Lettu toi kapulaa laukalla! Kolmannella kerralla otin sitten luovutuksenkin mutta kehuin Lettua  sen tuodessa, ja se tosiaan laukkasi melkein loppuun asti.

Seuraamista. Nyt tämä alkaa olla pallollakin hyvää, ehkä jopa parempaa kuin naksutellen!  Kun vire on korkeammalla, Lettu ei ole niin herkkänä eikä esim. vasemmalle askeleissa väistä niin voimakkaasti.

Luoksetulo. takana makupalapalkka ja mulla pallo, vuorotellen palkkausssuuntaa, pysähdyksistä kuitenkin aina taakse. Oli suorastaan erinomaisen loistavia kaikin puolin! Näitä lisää!

Kauko. Olin laittanut makupalapurkin valmiiksi kentän laidalle. Sattumoisin Asko leikki juuri siinä kohti kuorkilla ja vähän kolisteli. Lettu teki kaikki vaihdot tarkasti ekalla käskyllä (i - s - i - m - s) tosin molempiin seisomisiin siirsi toista takajalkaa. Tyytyväinen olin tähän kuitenkin :)