Pallokentällä pallottelemassa. Ihan ensiksi Lettu huomasi kentällä noutokapulan jonka sitten käskin sen tuomaan. Palkkasin vauhdista pallolla. Tämän jälkeen vauhdista palkkausnoutoja useita, tosin Lettuhan tekee välillä niin että alkaa hiipiä ja odottaa että pallo lentää.. mutta kyllä se muutaman toi myös varsin lujaa laukkaa! Ongelmana Letun kanssa on kapulan heittäminen kun koira on vapaana, se meinaa juosta kapulan alle ja saada sen päähänsä. Niinpä turvallisuussyistä tein heitot koira sivulla. Vikaksi olisin ottanut myös luovutuksen, mutta Lettupa pudotti kapulan ja odotti mun edessä suu auki palloa. Otin muutaman askeleen taaksepäin ja pyysin tuomaan ja palkkasin tästä luovutuksesta lihalla.

Seuraamista. Pitkä pitkä palkaton pätkä, keskitasoa parempaa seuraamista. Vähän vielä lyhyitä palkattuja pätkiä. Hyvä fiilis koko ajan :)

Luoksetulo, valetakapalkalla. Vaikka ei ollut pysäytysmerkkejä, pysäytykset näyttivät täpäköiltä. Vauhdit todella hyvät paitsi viimeisessä välissä vaihtoi raville ennen sivulletuloa. Odottikohan se tässäkin nyt palloa kun tiesi että se on mulla taskussa?

Kake lopuksi. Valmistelu meni pieleen, Lettu tähyili ruutua jota siis ei ollut. Takapalkan onnistuin laittamaan niin että koira ei sitä huomannut. Tajusi se sen siellä sitten olevan kun alettiin tehdä vaihtoja ja kierrokset nousi entisestään.. Niinpä ensimmäisessä setissä Lettu eteni varmaan 3 metriä! Toiseen settiin sain koiran rauhoiteltua ja se teki ihan puhtaat vaihdot joskin istumiseen tarvitsi (taas) 2 käskyä.

Lopuksi heittelin palloa ja Lettu otti sitä kiinni sellaisilla akrobaattihypyillä että oikein harmitti kun ei ollut kameraa ja kuvaajaa paikalla.