Savusaunan pellolla. Nyt sitten käsiksi siihen seuraamisen tarkkuuteen, elikkäs käytössä naksu ja namit. Intensiivistä kyllä oli, mutta voih kun tuo edistää kamalasti! Koitin palkata korostetun takaa ja aina hidastaa kävelyvauhtia kun Lettu oli liian edessä, peruuttelinkin suoraan vauhdista mutta aina se vaan valui sinne eteen. No, sitä saa mitä tilaa... Käännökset ja askellukset kuitenkin ok, eli tuo edistäminen ei haittaa edes vasemmalle kääntymistä.

Liikkeestä istuminen, ok.

Sitten tehtiin pitkähkö paikkamakuu kun puhelimeni soi ja vastasin siihen. lettu pysyi ihan loistavasti, oli myös rauhallinen. Kerran se kuitenkin nousi ylös kun mun piti huutaa Askolle ettei aja autollaan tielle. laitoin Letun nätisti takaisin maahan ja kävin sitä siihen muutaman kerran palkkaamassa.

Luoksetulo sitten. Laitoin takapalkan mutta Lettu huomasi sen, annoin sen sitten syödä ne ja tein alkuvalmistelut uudelleen.  Vauhti ok, pysähtymisistä seisominen vähän löysä, maahanmeno hyvä, tästä palkalle.

Lopuksi Kakea. Jälleen ensimmäiset käskyt kaikuivat kuuroille korville. Käsittämätöntä! Vaihdot olivat ihan siistiejä vaikka tein paljon toistoja. Otin väliin pelkkää ekaa istumaan nousua kunnes se oli nopea, sitten taas pidempi sarja, mutta vieläkin ylösnousemukset olivat jähmeitä.