Norssilla helmisen Hannan opissa. Tämähän olisi ollut Lakin treenivuoro, mutta otin sen sijaan Letun koska Lakin oli tarkoitus paastota verikokeen takia.

Aluksi vähän seuraamista, siihen nähden että paikka oli ihan totaalivieras Lettu seurasi ihan hyvin. Alkuun pidempi pätkä ilman palkkaa, sitten paljon naksuja ja maksuja.

Luoksetulo, pysäytystörpöin ja valetakapalkalla. Heh-hee, Letulla ei ollut aikomustakaan pysähtyä vaan se viiletti suoraan mun viereen! Tämä kyllä kuitenkin varmaan johtui epävarmuudesta. Kävin vähän kävelemässä sen kanssa kenttää ympäri ja otettiin uusiksi pätkissä, eli ensin pelkkä seiso, sitten kävelin kauemmas ja otin loppuosan. Hanna liikkuroi, tämä meni ihan hyvin joskin maahanmenoon tartti kaksi käskyä - liian kylmä?

Sitten ruutu. Suunnitellusti hetsasin koiraa ennen lähetystä ja menihän se sitten ruutuun joskin vasempaan reunaan. Menin ruutuun palkkaamaan.

Tunnarista meinasi tulla sitten varsinainen epätoivon verstas. Ensimmäisellä kerralla Lettu toi väärän. Toisella kerralla oikean. Otettiin uusiksi koko homma, nyt kun Lettu oli juuri haistamassa oikeaa, toinen koira käveli lähistöllä ohi ja Lettu jäi tätä tuijottamaan. Sitten siltä meni pasmat sekaisin ja se toi väärän... Sitten jauhettiinkin yli puoli tuntia tätä, lopputuloksena megakasa kapuloita ja koira joka ei edes mennyt kapuloiden lähelle :(  Lettu meni totaalilukkoon kun sitä kiellettiin tuomasta väärää. Sitten se hetkittäin väläytti haistelemalla tosi tarkkaan ja vikalla kerralla se oikein töni väärät kapulat pois sen oikean viereltä jotta sai oikean suuhunsa! Kovin hyvä mieli ei kyllä tästä treenistä jäänyt, toivottavasti ei mitään pysyviä muistikuvia paineesta koiralle jäänyt.