Viihdekeskuksella Askon kanssa. Pieni paikkamkuuharjoitus otettiin heti autosta ulos tullessa kun mun piti mennä laittamaan Askon pyörä ajokuntoon. Sitten varsinaiseen treeniin.

Aloitus seuraamisilla, ajatuksena oli taas ottaa pikkupätkiä naksupalkalla, koitin samalla korjata koiran asentoa vähän taaemmas. Nämä menikin ihan hyvin. Sitten vaihdoin lennosta palkaksi pallon ja samalla aloin tehdä pidempiä pätkiä. Lettu tästä vähän hämääntyi ja kun lisäksi jatkoin ihan liian pitkään, ei tuo enää ollut sellaista toivotunlaista täpäkkää seuraamista. Eikä asiaa helpottanut sekään, että Asko alkoi kiukutella ja Lettu tietysti oletti että minä keskityn Askoon enkä Lettuun, silloin se menee hyvin vaisuksi.

Kake otettiin etukäteen viedylle makupalapurkille. Nyt oli taas se ongelma että Lettu ei noudata ensimmäistä käskyä. Plläääh! Toisilla käskyillä se kuitenkin teki vaihdot oikein nätisti, otin vieläpä normaalia pidemmän sarjan. Hieman se lopussa piippasi mutta ei silti alkanut teputtamaan.

Lopuksi otin vielä niitä miniseuraamisia naksulla. Nämä oli taas täpäköitä.

Iltapäivällä käytiin yrittämässä ottaa valokuvia, rekvisiittana metallikapula. No Lettuhan oli sitä mieltä että mulla oli väärä pallo mukana ja metalli ei meinannut pysyä suussa ollenkaan... toivottavasti tästä nyt ei tullut harmia tuleviin treeneihin.