Siilinjärvellä tokokokeessa, tuomarina Shemeikka. Koe oli samassa hallissa kuin viime vuonnakin, mukava paikka.

Ennan omaa vuoroa kävin heittelemässä palloa parkkihallin kauimmaisessa päässä, otin muutaman paikkamakuun ja vähän naksuseuraamisia. lettu tuntui olevan ihan hyvällä fiiliksellä.

Paikkamakuu 10, ei omastakaan mielestä mitään huomautettavaa.

Olin (taas) ekana suorittajana ja ennen omaa vuoroa kävin vähän palloa heittelemässä ja otin muutaman sivulletulon pallopalkalla. Sitten nakkasin pallon salaa taakseni ja marssimme kehään.

Seuraaminen alkoi huonosti, juuri ekalla suoralla oli se hallin ainoa lätäkkö ja tietysti Lettu kiersi sen. Seuraaminen oli väljää muutenkin ja parissa pysähdyksessä annoin uuden käskyn kun Lettu ei meinannut istua. Touhu kyllä parani loppua kohti ja tuomari oli erittäin kiltti kun antoi meille 7.

Liikkeestä istuminen, valmisteleva osuus väljä ja annoin varulta uuden istu-käskyn kun minusta näytti että meinaa jäädä seisomaan. 7,5.

Luoksetulo. Lötkö. Tuli ravillaja pysähdykset venyviä, annoinkohan kaksi maahanmenokäskyäkin. 6.

Ruutu. 10 !!! Siis KYMPPI!, No, loppuosan seuraaminen vähän väljä mutta silti upea liike!

Hyppynouto. Pieni kosketus takajalalla esteeseen, luovutuksen jälkeen perusasentoon kääntyminen vähän vajaa.  8.

Metalli. Lettu vähän maisteli kapulaa ja käänsi sen tassulla mutta toi sitten ripeästi. Loppuasento vajaa. 9.

Tunnari. Lähetyshetkellä Lettu juuri katsoi muualle ja jouduin antamaan uuden käskyn. Sitten se tekikin hienon haistelutyön. Jälleen loppuasento vajaa. 7.

Kake. Moneen vaihtoon jouduin antamaan kaksi käskyä, lettu vaan niinku ei kuullut? Sitten se kyllä vaihtoi nätisti. Etenemistä tuli kuitenkinistumasta seisomaan ja seisomasta maahan. Tuomari kuitenkin arvosti tämän  - tekihän se kaikki vaihdot - 5.

Yleisvaikutelma 8. Loppupisteet 244,5, hyvä kakkostulos, itse asiassa paras voi-tulos meille tähän asti. Ei yhtään nollaa! Toinen sija ja pokaali lämmittivät mieltä myös :)