Tokokoe Pieksämäellä. Halli ei ole ihan Letun feivoritti, mutta sen verran usein siellä ollaan oltu ettei se siellä kuitenkaan mitään enää ihmettele. Keli oli aika kuuma mutta hallissahan on vähän viileämpi. Tuomarina Pauli Härkönen.

Paikkamakuussa ei ongelmia, Lettu oli kyllä vaihtanut taas lonkka-asentoon mutta tämä tuomari ei siitä sakottanut. 10.

Seuraaminen oli aluksi ihan kamalaa, jostain syystä koin etten voi käyttää sitä olkapäät-poispäin - ohjausta, lettu vissiin edisti samalla kun väljeni tai jotain. No, seuraamispaikka kyllä parani koko ajan mutta istumiset pysähdyksissä olivat tuskasen hitaat. 6,5.

Liikkeestä istumisen otin varman päälle ja katsoin koiraa samalla kun annoin käskyn. 8,5.

Luyoksetulo. Vetelää, vetelää. Vajaa loppuperusasento. 6,5.

Ruutu. Oikein mainio :) 9.

Hyppynouto. laiskat hypyt ja loppuperusasento jää kokonaan ottamatta! 7.

Metalli. Otti kapulan vasta toisella käskyllä, sittenkin vielä piti tassulla kääntää sitä. Loppuperusasento jäi ottamatta. 0

Tunnari. Otti ja toi viereisen eli väärän :( 0.

Kauko. Taistellen kohtuulliset vaihdot mutta pariin kohtaan kolme käskyä, etenemistä n. koiran mitta ja loppuperusasento jäi ottamatta. 0.

Yleisvaikutelma 7,5. Koira tosiaan "hyytyi" ihan totaalisesti. Outoa on nyt että nämä noudot menevät huonosti. Tuo kaken vaikeus nyt olikin tiedossa, se olisi voinut mennä paljon huonomminkin.. Loppupisteet 175 on kuitenkin meidän tuloksettomista kokeista paras, kolmostuloksesta ei kauheasti jääty.

Nyt ei ole ihan heti tiedossa kokeita mihin päästäisiin joten on aikaa treenata nuo sivulletulot kuntoon. Vähän kuntoillakin pitäisi jos sitä kautta saataisiin Lettuun lisää virtaa.