Viimeistelytreeni ennen huomista koetta. Savusaunan pellolla.

Jätin varsinaisen seuraamistreenin aika vähiin, lähinnä seuruutin Letun pihasta pellolle ja siellä otin lähinnä perusasennon vaihtamisia, edelleen korostaen tarpeeksi takana olemista. Tuntui aika toimivalta, lettu suorastaan vaati palkkaa kun alkuun tuli tuo "kuljetus".

Luoksetulo. kaksi kertaa vapautus takapalkalle ekasta pysäytyksestä, kolmannella kerralla koko liike. Seisomispysähdys parani kerta kerralta, ja tuo kokonainen liike oli kokonaisuudessaan loistava! *hykertelee tyytyväisenä*

Ruutu. No, ekalla lähetyksellä Lettu meni luoksetulon lähtöpaikalle. Siellähän ei tietenkään ollut mitään, joten kutsuin sen pois ja lähetin ruutuun uudelleen. Nyt meni hyvin, tosin juoksi kaarevasti mutta silti etumerkkien välistä sisään. Maahan ekalla käskyllä heti, tästä vapautus mun luokse.

Metallinouto. Kaksi kertaa. Aivan loistava, Lettu miltei laukkasi takaisin vaikka en siis auttanut mitenkään. Kapulan otti yhtään miettimättä ja luovutuskin ryhdikäs.

Lopuksi lähetin letun vielä ruutuun lähietäisyydeltä ja käskin sinne maahan, menin sitten syöttelemään loput lihapalat ruutuun.

Kylläpä jäi hyvä mieli tästä treenistä!