Kuuma keli jatkuu. Treenasin Noukan nurtsilla illalla. Seuraamiset otin tosin siinä hiekkapuolella koska mulla ei ollut sukkia vaanpelkät sandaalit, pelkäsin että astun johonkin piikkikasviin kun nurtsi oli aika pitkää. Tai jotain.

No, seuraaminen oli ihan jees. Naksuttelin aika lyhyistä pätkistä mutta kuitenkin aina vähintään yhden kulman tehtyäni vasta. Sitten askelkuviohin: kokeilin Hannan neuvomaa tapaa tehdä ne vasemmalle askeleet ja kyllähän se saattaisi toimiakin! Ajatuksena siis ottaa ensiksi vasemmalla jalalla apuaskel vähän taaksepäin jotta koira siirtyy alta pois ennen kuin alkaa askeltaa vasemmalle. Tätä vaan täytyy harjoitella.

Luoksetulo. Valetakapalkka. Kaikki välit laukalla, molemmat påysähdykset riittävän nopeat, siisti sivulletulo. So?

Ruutu, pelkkä ruutuun meno. Suora ja vauhdikas :)

Metallinouto, oikein hyvä.

Noutoa pentukapulalla. Lettu vissiin katsoi sen leluksi ja singahti jo heitosta kapulan perään. No, vähän se nolostui mutta toi nätisti, otin muutaman toiston siihen joissa palkkasin heiton jälkeen, ennen tuo-käskyä.

Tunnari. laitoin kapulat hyvin lähekkäin toisiaan eikä mihinkään varsinaiseen muotoon vaan ennemminkin "läjään". Oikea tuli :)

Liikkeestä istuminen. Hyvä.

Lopuksi heittelin palloa ja otettiin ruutuun siirtymisiä epämääräisistä suunnista samalla. Lettu alkoi jo hoksata mistä on kysymys, pitää vaan muistaa ajoissa lopettaa. Pallon perässähän se juoksisi itsensä ihan näännyksiin mutta ei ole kiva väsyttää sitä jonkun liikkeen kustannuksella.