Noukan nurtsilla. Koska oli veneiden nostopäivä, ympäristössä oli aika lailla hälinää ja kolinaa. Siihen nähden Lettu teki varsin mallikasta seuraamista. Koitin nyt keskittyä siihen hartialinja-poispäin-koirasta aloitukseen, ja kyllä se tuntuu toimivan!

Sitten askelluksissa Lettu oli hyperaktiivinen: vasemmalle askeleethan ovat muutenkin olleet hankalat, mutta nyt Lettu singahti pari metriä vasemmalle jo pelkästä seuraa-sanasta. Jos yritin tässä kohti kääntää hartioita oikealle, Lettu tulee mun askelten eteen eli ei onnistu. No, namilla sitten.

Luoksetulo oli ihan 10. Vapautin takapalkalle maahanmenosta ja kutsuin sen uudelleen kun oli käynyt syömässä namit. Lettu vähän hämääntyi tästä ja meni seiso-käskyllä maahan - tosi nopsaan kylläkin - tästä jatkoin kun en olis mitään huomannutkaan, loppuliike ihan hyvä.

Ruutu. Muuten hyvä mutta meni vasemmalta sisään. Toisella toistolla meni keskeltä mutta alkoi vieroksua keskikohtaa ja makasi nauhojen vieressä.  En tässä kohti jatkanut tätä enempää ettei ala paineistua.

Metallinouto, oikein hyvä, pari kertaa.

kauko. Ensin pelkkiä ylösnousuja, sitten pidempi sarja muttei ihan kokonainen. Loistavia suorituksia! laitoin takapalkan mutta menin myös itse sinne kehumaan ja läpsyttelemään koiraa, tämä tuntuu auttavan tässä!

Lopuksi heittelin palloa ja koitin vahvistaa vähän ruutuun keskelle menoja pallon kanssa. Toisessa kädessä kamera :D

Olkoon tämä Letun 6v-poseeraus:

1242769444_img-d41d8cd98f00b204e9800998e