Viihdekeskuksen kentällä paljonpalkkaa-treenimässä. Vähän satoi vettä mutta se ei näyttänyt Lettua haittaavan, maa oli kuitenkin kuiva.

Seuraamista minipätkissä, palkkaa naksutellen. Aika hyvää vaikka kerran tallasin letun varpaallekin se ei tuosta nokkiintunut.

Luoksetulo, törpöt paikoillaan. kaksi kertaa vapautus ekasta pysäytyksestä takapalkalle, sitten kolmas kerta palkka pallolla liikkeellelähdöstä mun taakse. Kaikki näyttivät kivoilta :)

Ruutu. Kolme lähetystä ruutuun, yhden kerran jäi niin eteen että etutassut olivat narun päällä. Kuitenkin selkeästi Lettu ei halunnut mennä keskelle ruutua vaan jäi sivureunaan, eli jonkunlaista painetta tässä nyt on? Erityisen iloinen olin viimeisestä kerrasta, kun Lettu meni ihan etukulmaan ja oli jo itse käymässä maahan, annoin sille uuden ruutukäskyn jota se noudattikin ja siirtyi syvemmälle. Tämän palkkasin pallolla luotani, kaksi ekaa kävin syöttämässä ruutuun.

kauko. Pelkästään istumaan nousua ja tästä vapautus joka kerta palkalle. Silti ei kertaakaan noussut ekalla käskyllä. Mikä ihme tässä nyt mättää? Voiko Letulla olla joku paikka kipeä?