Colliemestaruustokot Ulvilassa. Kaikki piti olla ihan kunnossa, hyvä keli ja hyvä kenttä, mutta sitten kuitenkin kaikki meni taas pieleen. Plääh.

Paikkamakuu: 9. Lettu oli vaihtanut lonkka-asentoon. No, tätä en ala siltä korjaamaan, eikähän se noin ole koskaan aiemmin tannut tehdäkään.

Seuraaminen. Alkoi tuttuun tapaan väljästi, toisella suoralla pysähdyksessä Lettu ei meinannut istua. Sitten se istahti, ja tämän jälkeen tulikin askeleet sivuille, ja kaikki alkoi mennä paremmin! Loppuseuraaminen olikin jo ihan siedettävää! 7. Hassua että lettu on saanut kolmesta viimeisimmästä kokeesta nyt seiskan seuraamisesta, silti se on parantunut kerta kerralta!

Liikkeestä istuminen: ei istunut ekalla käskyllä, tokallakin hitaasti. 6.

Luoksetulo: Jättötilanteessa lettu ei kuunnellut eikä mennyt maahan ekalla käskyllä. Eka ja toka väli ok, mutta maahanmenoon taas kaksi käskyä, lisäksi tämä tuomari ei tykännyt Letun tavasta hypätä sivulle. 5.

Ruutu. Muuten ihan hyvä liike joskin vähän löysää laukkaa meni, mutta etutassut olivat ruudun ulkopuolella. Viime vuonna tästä olisi vielä saanut pisteitä, mutta ei enää, 0. Itse olin kyllä ihan tyytyväinen, pitää vaan taas vahvistaa sitä syvemmälle menemistä.

Hyppynouto, se meidän bravuuri: Kapula singahti vasemmalle aika paljon, Lettu kyllä meni kapulalle mutta sitten jäi siihen toljottelemaan kapulaa ja välillä minua. En muista annoinko uuden käskyn mutta ilmeisesti tuomari tulkitsi että annoin, lisäksi varpaat rapsahtivat paluuhypyssä esteeseen, sivulletulo taas hypäten. 5.

Metalli. Iloisesti Lettu meni kapulalle mutta ei ottanut sitä, tässä annoin sitten toisen tuo-käskyn. Sitten Lettu pudotti kapulan mun jalkoihin, lopuksi vielä se sivulle hyppäys oli tuomarin mukaan "viimeinen niitti" joten 0.

Tunnari. Taas Lettu kuunteli jotain muuta käskytyksen aikana eikä meinannut lähteä. Lähti sitten kuitenkin ennen kuin ehdin antaa toista käskyä mutta oli kovin epävarma. Oma kapula oli tokana ja Lettu otti sen haistelematta niitä loppuja, mutta epävarmuus sai sen hidastamaan matkalla ja annoin tuo-käskyn kun katsoin että se menee kohta maahan ja alkaa järsiä kapulaa. 5.

Kauko. Kuten arvata saattaa, Lettu juurtui maahan eikä noussut kuin ehkä x:nnellä käskyllä. Ei tehnyt edes kaikkia vaihtoja. 0.

Kovin oli yleisilme tahmea ja hyvin epäLettumaista että juuri nuo noudot tökkivät noin pahasti. Ennen kehään menoa se kävi hyvinkin kuumana, heittelin sille palloa ja teetin pikkujuttuja saadakseni sen olemaan hiljaa. Mutta oliko se riekkuminen vain paineen purkua ja sitten olikin takki tyhjä kun kehään mentiin? Näinhän meille kävi myös viime syksynä piirinmestiksissä.

Mukavaa on se että ne vanhat peikot, paikkamakuu ja seuraaminen, on kukistettu. Kohta me voidaan saada seuraamisesta jo ehkä 8, sitten alkaisi olla paremmat mahikset (ykkös)tulokseen jos vaan nuo muut liikkeet sattuisivat pelittämään... kauko tässä nyt pahimmassa jamassa on.