Aholaidassa, vaihteeksi heti aamulla. Pääaiheena noudot. Vieraat kapulat.

Ekaksi hyppynouto. Joo, tekihän se pikkusievän liikkeen, mutta hyvin vetelästi.

Metallinouto. Tässäkin virtaa puuttui eikä ottanut kapulaa ennenkuin tassukäsittelyn ja toisen käskyn jälkeen. Arrrgh..

Tunnari. Sitten totaali katastrofi. Väärä kapula ja raju pureskelu. Uusintayrityksellä lettu suorastaan panikoi eikä haistellut sitäkään vertaa, sitten se taas kieltäytyi menemästä koko kapuloiden lähelle. Ei ollut kiva jättää tätä tähän, mutta onnistumista ei olisi tullut kuitenkaan.

Luoksetulo oli sekin vetelä, niin vauhdit kuin pysäytyksetkin. Kokeiltiin sitten heittämällä palloa palkaksi pysähdyksistä, tätähän on kyllä kokeiltu ennenkin mutta kun mä vaan en saa palloa lentämään tarpeeksi kauas.

Ruutuun Lettu sentään meni reippaasti. Menin ruutuun palkkaamaan.

Juteltiin noista nouto-ongelmista. Hanna ehdotti että opetettaisiin Lettu tulemaan kapulan kanssa suoraan sivulle. Se voisi kyllä toimiakin, sillä Lettuhan selvästi kuormittuu kun se tulee lähelle mua metallin tai tunnarikapulan kanssa, ja se että se tuo ravilla kaikki kapulat kertoo myös jonkinlaisesta paineesta liikkeessä. Se vaan pitäis oettaa tulemaan ihan uudella tyylillä sivulle; nythän se tultuaan eteen hypähtää ylös ja peruuttaa siitä sitten sivulle. Kapulan kanssa ei tuo onnistu. Laitetaan tämä harkintaan :)