Ittekseni illansuussa Aholaidassa. Laiskuus iski enkä viitsinyt viritellä mitään merkkejä, siispä keskityttiin treenimäänmuita liikkeitä.

Seuraaminen. Mainiota :) Jopa ne vasemmalle askeleet onnistuvat nyt tällä mun uudella hengitystekniikalla. Koitin myös käydä kääntymässä ihan kentän laidoilla mikä on aiemmin ollut vaikeeta, ei enää ole.

Liikkeestä istuminen, nou problem. Nopsa ja suora.

Hyppynouto, iso metallikapula ja metrinen hyppy. Ekalla kerralla lettu otiin metallin vähän vaisusti ja niinpä sen paluuvauhti ei riittänytkään ponnistukseen, annoin sen kiertää mutta otettiin heti uudelleen. Nyt se teki enempi tosissaan ja hyppäsi kunnolla takaisinpäinkin, toki pienellä ponnistuksella. Kolmaskin kerta niin että heitin vähän vinoon, tämäkin meni hienosti. Menohypyt joka kerta ilmavat.

Kaukot. Kokonainen sarja, kaikki vaihdot oikein ja yhdellä käskyllä, mutta edistämistä tuli useammassa vaihdossa, kokonaisuutena ehkä koiranmitta. Olen nyt funtsinut tätä ja ajatellut että alan vapauttaa sitä useammin takapalkalle maasta, jospa se sitten ei niin hätäilisi siinä seisomisessa.

Lopuksi käytiin pari kertaa agility-A, heittelin namia alastulokontaktilta eteenpäin. Pitäisi päästä puomille tekemään samaa.