Kotipihassa jälleen aikapulan vuoksi - siis oikeesti, mä olen nykyään melkeinpä pelkästään töissä >:(

 Noutoa otettiin ensiksi kun noutokapula sattui olemaan maassa ja Lettu otti sen. Tämän jälkeen tein heittelyitäkin. Pointti kuitenkin edelleen se suoraan vierelle tuonti. Ensiksi käännyin poikittain koiran tulosuuntaan nähden ja annoin samalla seuraa-käskyn, sitten jäinkin jo oikein päin mutta pidin edessäni aurauskeppiä jolloin Lettu ei päässyt eteen istumaan. Tokihan se olisi sitten jäänyt vinoon etuviistoon mutta autoin kädellä ja käskyllä sen sivulle. Aika tyytyväinen olin tähän :)

Seuraamista. Olihan se vallan mainiota, nyt ei edistänytkään niin paljon kuin yleensä, tiputtelin vieläkin nameja takataskusta naksauksen jälkeen. Mutta sitten tein Suuren Keksinnön: Vasemmalle askeleet onnistuu hienosti kun lataan koiraan energiaa hengittämällä. Tätä on tosi vaikea selittää mutta olen käyttänyt samaa ruutuun lähetyksessä ja varmaan jossain muissakin jutuissa"vahingossa" sillä niin hyvin Lettu vastasi tähän apuun. Ryhti nousi ja ei puhettakaan alta karkaamisesta! Pitääkin miettiä voisiko sitä käyttää muuallakin...?

Tunnari. Vein kaikki, oman ja väärät, kerralla jotta lämpötilaeroja ei olisi. Lisäksi otin oman purkista vasta siinä paikassa missä tiputin ne myös maahan, eli oma oli mun kädessä vain sen pari sekuntia kun merkkasin sen. Lettu teki hyvin töitä: vertaili kapuloita ja toi tietysti oman, kuitenkin huonolla kulmahammas-otteella jonka se tosin korjasi puolimatkassa samalla rouhaisten kapulaa takahampaillaan. Ja tietty toi luovutukseen eteen istuen... no ehkä en vielä ala ajaa sisään sitä sivulla luovutusta näissä kisamaisissa harjoituksissa. Kun kisojakin on tulossa.

Kaket lopuksi. pahaksi onneksi Timppa kurvasi autolla pihaan juuri kun olin jättänyt Letun, ja Lettuhan ei kuunnellut ollenkaan... ne vaihdot mitkä teki, teki kyllä oikein. Treenasin sitten välillä lakin ja otin sen jälkeen tämän kaken uudelleen, nyt meni jo paremmin vaikka vieläkin muutama käsky piti toistaa ennenkuin totteli. Lisäksi etenemistä ja vinkunaa...