Liepeellä ajoharkkaradan kentällä.

Luoksetulo: takapalkka laitettiin koiran nähden kauemmas taakse, sitten väliin seuraamispätkä jonka jälkeen vasta luoksetulopaikalle.  Eka kerralla hyvä vauhti, ihan ok pysähdys, vapautus taakse. Menin itsekin sinne takakupille lataamaan sen uudelleen. Toisella kerralla eka väli ravilla mutta hyvä pysähdys, keskiväli taas hyvällä vauhdilla, maahanmenoon tartti kaksi käskyä. Tästä kuitenkin taakse vapautus. Kutsuin sitten suoraan kupilta, tämä oli toisinto äskeisestä paitsi että tietenkin otin loppuun asti.

Ruutu oli sijoitettuna ajoharjoittelukartioviidakkoon ja Letun oli erittäin vaikea hahmottaa sitä. Meni pari kertaa vinoon, sitten menin lähempää lähettämään jotta saatiin onnistuminen. Kuten usein epäonnistumisten jälkeen, Lettu meni ruutuun tosi vaisusti ja jäi ihan etureunalle maate. Otin vielä yyhden "hetsaus"ruudun joka meni paremmin.

Tunnari. Kapulat jonossa, oma toiseksi viimeinen. Oikea tuli, ei mitään huomautettavaa tässä.

Metallikapulalla harjoiteltiin vierellä kantamista ja luovutusta. Paljon paremmin meni nyt kuin viimeksi. Vieläkin vähän puskee liian eteen mutta sitä metallikapulan matalalla pitämistä ei ilmennyt nyt ollenkaan. Yksi heittokin, autoin taas oikeaan palautusasentoon kävelemällä itse koirasta poispäin.

kauko. Kokonainen sarja. Kaikki asennot yhdellä käskyllä mutta kokonaisetenemää metri. Hieman myös piippausta viimeisissä vaihdoissa.