Sisä-Suomen parkkiksella. satoi vettä :(

Seuraamista naksutellen minipätkiä. Aika hyvää aluksi, mutta sitten ne vasemmalle askeleet saivat letun taas tekemään megalomaanisia väistöliikkeitä. Voihan krähmä kun tämä ei ota onnistuakseen. Sitten kun yritin tehdä hannan neuvomaan taakse-apuaskelta, letun häntä oli mun takana enkä voinut tietenkään astua sen päälle. Tosin pelkkä polven liikautus sai kyllä koiran väistämään. No, namilla ohjaten sitten, ne sentään menee hyvin.

Luoksetulo. Olin nyt käynyt laittamassa takapalkan valmiiksi vähän kauemmas ja kuppiin. Oli ihan hyvä eka pätkä mutta pysäytys olisi saanut olla terävämpi enkä taaskaan muistanut tehostaa käskyä... siitä kuitenkin palkalle. yritin sitten jatkaa palkalta suoraan kutsumalla uudelleen, mutta Lettupa ei lähtenyt laukkaamaan vaan tuli ravilla :( molemmat pysäytykset tästä kuitenkin ja loppuun asti liike muilta osin ihan hyvät.

Ruutu. Suoraan ja lujaa meni :) palkkaus mun luokse vapauttamalla.

Noutoharjoitteluna nyt sitten sivulla luovutusta, siitähän se lähtee. Elikkäs ensin seurautin koiraa kapula suussa (koiran suussa siis) ja pysähdyin ja otin kapulan. Lettu pyrki kyllä voimakkaasti kääntymään mun eteen pysähdyksissä mutta pikkuhiljaa se pysyi sivulla paremmin ja paremmin. Tässä vaiheessa autoin paljon omaa askellusta himmaamalla eli kun koira jo istui, otin vielä miniaskeleen eteenpäin ennekuin otin kapulan ja palkkasin niin että sain sen paremmin oikeaan kohtaan. Sitten kapulan heittoja, näissä autoin niin että käänsin koiralle selän ja lähdin kävelemään huikaten samalla "seuraa, sitten kun se tuli, pysähdyttiin ja otettiin luovutus. Aika hyvin meni näin ekaksi kerraksi!

Kauko. Kävin viemässä takapalkkapurkin Letun nähden mutta tein sen jo ennen noita luoksetuloa ja ruutua, sillä siis oli mielikuva että palkkaa on mutta ei suoraa yhteyttä. Tämähän voisi toimia kisoissakin. Lettu teki kaikki vaihdot yhdellä ksäkyllä (ihanaa!!!) mutta pientä edistämistä tuli seikä seisomisten että seisomasta maahan - väleissä. Ryhdikkäät asennot ja iloinen ilme kuitenkin oli parempi kuin se maahan juurtuminen.