Haapaveden upealla koirakentällä. Käsittämätöntä miten tuollaisessa(kin) tuppukylässä on noin hyvä (=hyvällä paikalla, rauhallinen, aidattu ja ihan luxus pohja) kenttä kun tässä meidän yli 100 000 asukkaan kaupungissa ei sitten mitään... no onhan meillä jäähalleja ja tekonurmia sekä veikkausliigatasoinen jalkapallostadion jossa ei ole valoja...

Seuraamista naksulla. Melko lyhyitä pätkiä ja useampia askelluksia. Joo, kyllä niihin vasemmalle askelluksiin vaikuttaa se hengittäminen, väistöt on huomattavasti pienemmät näin. Pitää vaan yrittää muistaa se kisoissakin!

Idari. Ensiksi seisomisen istui, korjasin tämän asennon ja sen jälkeen aloitin koko liikkeen alusta. Nyt ei varsinaisia virheitä, seuraahan se päällään minua mutta pysähdykset nähdäkseni nopeat ja asennot oikeat ja seuraamispätkätkin hyvät.

Luoksetulo. Ensin takapalkalla pelkästään ekaan seisomiseen, aika hyvä. Sitten koko liike valetakapalkalla. Kaikki välit laukalla, pysähdykset melko hyvät, sivulletulossa tassuilla vasten mua. Ilme iloinen!

Hyppynouto, vieraalla kapulalla. Hyppy oli aika korkea ja Lettu kolautti mennessään, takaisinpäin sitten ihan ponnisti. Kapulan käsittely ok ja reipas suoritus muutenkin.