Aamulla mittailin Letulta lämpöä kun pelkäsin sen tosiaan olevan kipeä, esim. kohtutulehdus. No lämpö oli ihan normaali ja koira muutenkin vaikutti pirteältä. Varasin sille kuitenkin eläinlääkäriajan torstaiksi, katsotaan nyt ainakin ne kilppariarvot. Sitten lähdettiin Noukan nurtsille treenaamaan.

Seuraaminen oli kohtuullista, naksuttelin aika tiheään, parempikin olisi voinut olla näin kotikentällä ilman häiriötä.

Luoksetulo pk-tyyliin. Wau mikä vauhti! Palkkasin pallolla mun taakse mutta Lettu ei edes huomannut palloa vaan täpsähti sivulle tosi nätisti. Toisella yrittämällä astuin vähän sivuun jotta koira näkisi pallon, tämänkin tuli lujaa jo ennen tuota. Kolmas kerta sitten niin että vilautin palloa kädessäni mutta autoinkin käsillä eteen istumaan ennenkuin heitin pallon. Tämä oli kertakaikkisen upea. Tuli täyttä laukkaa loppuun asti!

Ruutu. Olin laittanut makupala-alustan ruutuun jo etukäteen. Lujaa meni ja suoraan, mutta makupala-alustan huomasi vasta jo ollessaan ruudussa mistä tietenkin ilahtui silminnähden. Kutsuin sen sitten pois.

Hyppynouto. Ei minkäänlaista ongelmaa. Hyvä vauhti, lennokkaat hypyt ja vahva ote sekä suora luovutus.

Lopuksi vielä pk-eteenmeno. Kentän päähän ei oltu viety palkkaa. Lettu eteni hyvää vauhtia ja suoraan ja meni heti käskyllä maahan. Aloin sitten kehua ja menin kyykkyyn kutsuakseni sen takaisin, mutta se lähtikin eteenpäin... jouduin sitten ihan kiljumaan jotta sain sen kääntymään takaisin ennekuin se huomasi että kentän laidassa ei olekaan palkkaa... No hyvä suoritus kuitenkin!

Uskomatonta siis tämä eiliseen verrattuna. En voi käsittää mistä moinen ero johtuu.