MM:n kanssa Koirakorvessa. Jos Lettu on joskus ollut täällä vähän nihkeä, nyt ei sellaisesta ollut tietoakaan. Tein aluksi seuraamiskaavion alkusuoraa, palkaten 15 askeleen päästä pallolla, sitten vähän pidemmältä ja sitten kokonainen suora. Oikein napakkaa seuraamista koko ajan!

Luoksetuloja pallopalkalla. Ohijuoksutuksia ja kerran odotin että istuisi eteen, mutta Lettupa meinasi kääntyä suoraan sivulle. Jonka tietysti heti vauhdissa korjasin.

A-estenouto tehtiin vieraalla kapulalla. Lettu varasti kapulan perään ja sitten tajusi tehneensä virheen ja kiersi esteen. Otettiin koko liike uudelleen ja nyt se teki ihan oikeanlaisen noudon.

Eteenmeno, namipurkki oli ihan kentän laidassa. Lettu lähti hyvin, mutta sitten hidasti siinä kohti mihin purkki jätettiin "ennenvanhaan" kun kenttä oli toisesta päästä puskolla. Nyt se on siistitty kokonaan ja siis todella pitkä. Kun makupalapurkkia ei entiseltä tasolta löytynyt, Lettu katsoi minua ja kun annoin uutta eteenkäskyä, se jatkoi viimein matkaa, ja yllättyi toki iloisesti kun palkka löytyikin.