Kivilammen kaatopaikantien varressa. 4 tuntia vanha, profiililtaan kapean U:n mallinen jälki, jossa yksi varsinainen kulma, 7(?) kapulaa. Keli lämmin ja tuuleton. Janaa ei ollut merkattu mutta sellaiselle yritin Lettua lähettää ajamaan lähtiessämme.

Lettu kyllä upposi metsään hyvin mutta katsekiintopisteen puuttuessa kaarsi oikealle. Kutsuin letun takaisin (ihan turhaan) ja se meni vähän epävarmaksi ja pyöri liinan takkuun. Uudella lähetyksellä suunta sitten pysyi paremmin mutta taas se olisi halunnut lähteä takajälkeen kun olin sinne oikealle kieltänyt menemästä... Nyt kuitenkin korjasi suunnan ihan itse eli ehkä tämä oli vain tarkastamista.

Itse jäljen Lettu ajoi erittäin rauhallisesti mikä oli kyllä hyvä sillä maasto oli näennäisesti mukavaa kangasmetsää mutta siinä oli kuitenkin pahoja kivenkoloja ja petollisia risukkoja joihin itse meinasin kompuroida useaan kertaan. Lettu pysyi hyvin jäljellä paitsi kulmassa, mistä meni suoraan yli, sitten pienellä volttikaarroksella palasi kulmakohtaan ja jatkoi kuin mitään ei olisi tapahtunut oikeaan suuntaan.

Kapulat nousivat varmasti. Lettu löysi 6 kapulaa ja täytyy myöntää että en ole ihan varma laitoinko jäljelle 7 vai 6. Tarkoitus oli laittaa 6 mutta jossain vaiheessa luulin että niitä oli 1 enemmän... toisaalta mulla oli myös lakin kapulat taskussa joten voi olla että menin vaan sekaisin.

Jäljen ajo on siis varmaa, nyt pitää treenata noita janoja ja erilaisia maastoja sekä sitä tasan tunnin vanhaa jälkeä.