Haapaniemen pallokentällä. Pk-tottiksen liikkeitä ilman noutoja.

Seuraaminen oli aivan käsittämättömän hyvää. palkkailin naksun kanssa menosuoralla 14 ja 20 askeleen kohdalla sekä kaikista täyskäännöksistä - jotka muuten olivat hienoja! Lisäksi muutamassa muussa kohdassa joka erityisesti mielestäni ansaitsi palkkion.

Jättöliikkeet kaikki asennot. Kaikki oli nopeat ja suorat, tein ne nyt "oikeassa" järjestyksessä eli ensin istu, sitten maa ja sitten paluusuuntaan seisominen. Tiedän kyllä että ongelmia tulee jos vaihdetaan järjestystä... mutta halusin nyt vaan herkutella :D

Luoksetulo. Tuli lujaa loppuun asti ja oli ehkä aikeissa tulla suoraan sivulle mutta istui sitten vasemman jalkani eteen. otin muutaman korjaussarjan tähän eteenistumiseen, sitten sivulletulo jossa mun jalka oli edessä. Idiootti.

Eteenmeno. Purkki oli valmiina kentän laidassa. Lisäksi sen vasemmalla puolen oli valkoinen roska joka näkyi kauas, ja toisella puolen jalkapallomaali. Lettu selvästi tuijotteli noita kahta mutta eteni silti kohtuu suoraan ehkä hieman mutkitellen eikä ihan niin lujaa kuin normaalisti. Kun se sitten huomasi palkkakupin vauhti tuplaantui. Tämä olikin hyvä harjoitus valamaan uskoa siihen että kannattaa mennä ihan suoraan eikä itse etsiä katseella sitä palkkaa!