Noukan nurtsilla iltatottistelut, tavoitteena nyt tehdä liikkeistä kivoja.
 

Seuraamista naksutellen melko tiuhaan. Lettu oli hyvin aktiivinen mutta vähän väljä ja edisti hetkittäin aika paljonkin.  Hitaassa kävelyssä se kyllä sitten skarppasi, täytyy muutenkin muistaa hyödyntää niitä askelrytmin vaihdoksia ja ylävartalon linjan kääntämistä, Lettu kyllä reagoi näihin voimakkaasti.

Jättöliikkeet istu ja maa, nopsat ja varmat. menin molemmat palkkaamaan ja tein luoksetulon pari kertaa erikseen, istumisesta. Tuli hyvin suoraan ja hyvällä vauhdilla. Ekalla kerralla se meinasi kääntyä suoraan sivulle kun reagoi johonkin ääneen ja katsoi muualle juuri tullessaan lähelle mua. Toisella kerralla teki hienon eteenistumisen.

Sitten treenattiin hyppyä pallolla. Aloituskorkeus oli 80 ja siitä nostettiin 90, 100 ja 105. Menohypyn Lettu hyppää ponnistamatta mutta paluuhypyllä se ponnistaa kevyesti. Ilmeisesti pallo suussa kuitenkin vaatii siltä keskittymistä sen verran, ei auttanut vaikka kuinka yritin juosta mukana, juosta karkuun tai muuten vaan kannustaa. So let it be.

Eteenmeno, palkka oli ollut koko ajan valmiina. Lettu meinasi karata vihjesanasta mutta kun sitten sanoin "seuraa", se peruutti takaisin vierelle ja teki hyvän valmistelevan osuuden. Lähti sitten eteen hyvää vauhtia ja suoraan. En pysäyttänyt mutta edetessään Lettu selvästi kuunteli tuleeko käskyä.